FORUMUL ORAȘELOR VERZI
Pe data de 10 septembrie, Primăria Brașov și Asociația ProAfaceri Brașov vor organiza o conferință dedicată mediului de afaceri, intitulată “Conferinta Pro Afaceri Verzi”.
Aceasta va fi găzduită de ARO Palace Brasov și va reuni antreprenori, politicieni și reprezentanți ai unor instituții din România și din Europa.
Inscrieri aici: https://tinyurl.com/e2wrf8c3
Conferința are ca deviză “Afacere cu afacere, generăm prosperitate”, având ca scop să învețe afacerile despre ce măsuri pot lua pentru a fi mai prietenoase cu mediul și, bineînțeles, de a crea un cadru organizat pentru networking.
Agenda anunțată de către organizatori este:
 • 15:15 - 15:30 Primirea participanților
 • 15:30 - 15:45 Deschiderea conferinței. Cuvant de deschidere adresat de catre presedintele Asociatiei ProAfaceri Brasov - Sorin Peligrad
 • 15:15 - 17:45 Panelul 1 - Economie circulară, CSR si antreprenoriat social.
  Moderator: Matei Dumitrescu - Common Accel / RocaX, expert in accelerarea afacerilor, reprezentant fond de investitii https://commonsaccel.ro/ si https://rocax.ro/
  - președinte Eurolines Group România (www.eurolines.ro): Dragoș Anastasiu - "Antreprenoriatul post-COVID"
  - antreprenor și activist de mediu, CEO Alpin Sun (AlpinSun: Bogdan Micu - "Afaceri sustenabile si impactul de mediu al activitatii economice"
  - președinte CCI Brașov (http://www.ccibv.ro/): Silviu Costea - "Noutati despre mediul de afaceri din Brasov si din regiune"
  - director executiv AIMMAIPE Brașov (https://www.agentiabrasov.ro/): Florin Luca - "Finantari pentru IMM-uri"
 • 17:45 - 18:15 Pauză networking, coffee-break. Participarea la expozitia organizata in foaierul hotelului Aro Palace, sala Europa 2, etaj 1
 • 18:15 - 20:00 Panel 2 - Digitalizarea afacerilor.
  Moderator: Mircea Capatina - http://www.SmartBill.ro - platforma de facturare si gestiune
  - ministrul Cercetarii, Inovarii si Digitalizarii (https://www.research.gov.ro/): Ciprian Teleman - "Digitalizarea afacerilor in Romania. Perspective concrete"
  - director Program AMB, Manager Brasov Cyber Hub (https://bvcyh.ro/): Mircea Segărceanu - "Cybersecurity for Smart Business"
  - antreprenor CEO http://www.ssm.roa> : Petrică Mureșan - "Digitalizarea activitatii de HR /SSM/ PSI in companii - platforma SSM.ro"
  - antreprenor https://www.dotlumen.com/a> (Empowering The Blind | DotLumen): Cornel Amariei - inventatorul ochelarilor pentru nevazatori, CEO .lumen - "Creativitate si inovatie in afaceri"
 • 20:00 - 20:15 Închiderea evenimentului. Inmanarea trofeelor PRO si a membershipurilor de onoare. Tombolă de afaceri. Premii surpriza!
 • 20:15 - 21:00 Degustare de vinuri - Le Sommelier. Degustare de ciocolata - Leonidas. Networking liber!
Va exista si o zona de expozitie pe temele de mai sus, inclusiv solutii IT de viitor si solutii moderne de ecologizare. Speram ca printre speakeri sa se numere si primarul municipiului Brasov, dl Allen Coliban si presedintele CJ Brasov, dl Adrian Vestea.
Parteneriatul dintre Primăria Brașov și Asociația ProAfaceri Brașov (www.proafaceri.com) își propune sa continue prin dezvoltarea unui accelerator de afaceri în Brașov in parteneriat cu Commons Accel, în așa fel încât să creem plusvaloare în comunitate, să angajăm forță de muncă locală și să găsim finanțări pentru afaceri.
Tombola va reuni premii consistente precum: vouchere de livrare de la Pegas Delivery (5, respectiv 10 curse) abonamente la portalul Termene.ro (https://termene.ro/) - servicii online de verificare firme, dosare in instanta si analize de piata abonamente la platforma online de facturare si gestiune Smart Bill ( https://www.smartbill.ro/) abonamente la platforma online de gestionare HR, SSM, si PSI http://www.ssm.ro vouchere de cumparaturi de la diferite magazine membership-uri la Clubul ProAfaceri http://www.proafaceri.com surprize!

Principalii parteneri ai acestei conferințe sunt Primăria Brașov, ARO Palace, CCI Brașov, Asociația ProAfaceri, Pegas Delivery, Le Sommelier, cofetariile Herr Strudel și restaurantul Casa Brașoveană.

Prețul unui bilet este de 100 RON și include acces la eveniment, degustare de produse și posibilitatea de a participa la o tombola cu premii consistente. Inscrieri aici: https://tinyurl.com/e2wrf8c3
Sumele încasate din vânzarea biletelor se vor utiliza integral pentru microfinanțări ale afacerilor locale în domeniile de specializare inteligentă.

Pentru cei care devin membrii ProAfaceri Club oferim un pachetul de bun venit: "ProAfaceri Verzi" constant in pachetul GRATUIT: Termene.ro+SmartBill+ssm.ro!

Link de înscriere: https://tinyurl.com/e2wrf8c3
Contact: Sorin Peligrad - Asociatia ProAfaceri
0730830760 - office@proafaceri.com
ASOCIATIA PRO AFACERI
CIF:37831696
Adresa: Sarmisegetuza 9, Brasov
IBAN: RO37INGB0000999907869855
Banca: ING
http://www.proafaceri.com